Ferplast Vervoersbox Jet 10 – Kattenvervoersbox – 47x32x29 cm Grijs | 8010690180762

Ferplast Vervoersbox Jet 10 – Kattenvervoersbox – 47x32x29 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Stevige vervoersbox Jet 10
Een vervoersbox is een noodzakelijk accessoire bij het houden van kleine huisdieren. Waar je een hond mee kunt nemen met een halsband of tuig, is het bij andere dieren verstandig om ze met een reismandje te vervoeren. De Vervoersbox Jet 10 van Ferplast is een reismandje dat geschikt is voor het vervoeren van kleine honden en katten, maar ook voor kleindieren zoals konijnen of cavia’s.
Let op: de Jet 10 vervoersbox heeft een maximale capaciteit van 5 kg.

De kenmerken van de Vervoersbox Jet 10
De vervoersbox is makkelijk mee te nemen dankzij de vaste handgreep. Met de Jet 10 kan je je viervoeter makkelijk en veilig meenemen voor korte ritjes. Denk aan bezoekje met de auto of trein naar de dierenarts.
De Jet 10 bevat een stevig en doorzichtig kunststof deurtje waar je dier doorheen kan kijken. Door middel van de clips aan de zijkant zit het mandje goed dicht. Door de clips te openen kan je de bovenkant van het mandje afhalen. Dankzij de ventilatieroosters heeft de box voldoende ventilatie en kan je huisdier een beetje om zich heen kijken. De rest van de box is gemaakt van krasvrij kunststof.
Bovenop vind je ook nog speciale gaten waar je een schouderband aan vast kunt maken, zodat je het reismandje nog comfortabeler mee kunt nemen. Door zelf een kussentje in de box te leggen kan je hond of kat fijn mee op reis! (Schouderband en kussentje NIET inbegrepen)
De Jet 10 heeft een afmeting van 47 x 32 x 29 cm en is zwart van kleur. Neem niet meer dan 1 dier mee in de Jet 10.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690180762

Prijs:  14.49   (klik hier voor meer informatie)