Fokker Country Balance Cat Wild&Gevogelte – Kattenvoer – 10 kg | 8713447028101

Fokker Country Balance Cat Wild&Gevogelte – Kattenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Een volledig gebalanceerde voeding voor de volwassen kat
Wanneer je op zoek bent naar een gebalanceerde voeding met natuurlijke ingrediënten voor je harige vriendje, dan is Country Balance Wild en Gevogelte van Fokker een goede keuze. Deze brokvoeding is geschikt voor volwassen katten die een evenwichtige brok nodig hebben.
Met de allerbeste ingrediënten
Country Balance bevat enkel pure en authentieke ingrediënten die afkomstig zijn uit de natuur, zo wordt een gezond en gelukkig leven nagestreefd. De krokante brokken bevatten onder andere eend, wild, kip en kalkoen; aangevuld met granen en groenten.
De eiwitten in de voeding zorgen voor een gezond lichaam en sterke spieren. De vetten leveren de energie en verzorgen de vacht. Ook de spijsvertering, de botten, het immuunsysteem en het gebit worden ondersteund met Country Balance. Natuurlijk is de voeding ook heel smakelijk zodat je kat geniet bij elke maaltijd. De brokjes hebben verschillende vormen om zo de maaltijden interessant te houden voor je kat.
Over Fokker
Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
. Alle Fokker voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713447028101

Prijs:  39.50   (klik hier voor meer informatie)