Fokker Meatroll – Hondenvoer – Kip Zalm 350 g | 8713447021355

Fokker Meatroll – Hondenvoer – Kip Zalm 350 g direct bestellen in onze webshop! Complete vleesvoeding voor de volwassen hond
Vleesvoedingen die buiten de koelkast houdbaar zijn, zijn ideaal als volledige maaltijd, aanvulling op de brok of als tussendoortje voor tijdens het trainen. Meat Roll Kip van Fokker is een complete maaltijd op basis van kip.
Met de allerbeste ingrediënten
Meat Roll bevat omega 3- en 6-vetzuren voor een gezonde en glanzende vacht. Ook is de voeding hoog verteerbaar waardoor dit voor beperkte en compacte ontlasting zal zorgen. De ingrediënten zijn van slagerskwaliteit en de worst bevat verse kip met zalm. Buiten de koelkast is de rol 1,5 jaar houdbaar (ongeopend).
Je kan de worst geven als volledige voeding voor je hond, maar je kan deze ook in stukjes snijden om het al beloning te geven tijdens het trainen. Serveer de worst altijd op kamertemperatuur.
Fokker is een Nederlands merk dat zich al sinds 1977 bezighoudt met het creëren van de meest optimale voeding voor jouw hond. Alle voeding is vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten en bevat geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Meat Roll Kip bevat 350 g.
. Alle Fokker voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713447021355

Prijs:  2.65   (klik hier voor meer informatie)