Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small – Anti vlooien en tekenmiddel – 4+2 pip | 8713942402468

Frontline Combo Spot On 1 Small Hond Small – Anti vlooien en tekenmiddel – 4+2 pip direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Combo
Het hele jaar door kan je hond geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Combo Small bied je je dier een zeer complete bescherming. Frontline Combo heeft een dubbele werking. Het bestrijdt volwassen vlooien en teken én is werkzaam tegen de eieren en larven van vlooien. Zo kunnen nieuwe vlooien zich niet ontwikkelen en vermindert de besmettingsdruk in de leefomgeving van je hond.
Frontline Combo Small is geschikt voor kleine honden van 2 tot 10 kg. Behandel je hond elke 4 tot 8 weken, het hele jaar door (beste effect tegen teken bij herhaling om de 4 weken). Gebruik Frontline Combo niet bij zieke of herstellende honden.
Hoe werkt het?
Frontline Combo is een pipet met vloeistof dat je volledig leeg drukt op de huid, tussen de schouderbladen. Daar kan je hond zich namelijk niet likken. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid van je dier.
Maakt je hond vlovrij
Frontline Combo is ideaal in te zetten tegen infestaties met vlooien, alleen of in combinatie met teken en/of bijtende luizen. Het product voorkomt besmetting van de omgeving van je hond doordat onvolwassen vlooien worden gedood.
* Doodt vlooien en beschermt je hond tegen herbesmetting gedurende 2 maanden
* Verhindert ontwikkeling van eieren, larven en poppen gedurende 8 weken, zo wordt een besmetting van de omgeving van de hond in dezelfde periode voorkomen
* Doodt teken op je hond en beschermt tegen herbesmetting tot 1 maand
* Doodt bijtende luizen
Frontline Combo kan ook worden gebruikt als onderdeel van een behandelingsschema ter bestrijding van vlooien veroorzaakte dermatitis (FAD). Het product blijft werkzaam en wordt niet beïnvloed door onderdompeling in water of door wekelijks baden met een 2% chloorhexidine gemedicineerde shampoo gedurende 6 weken, indien dit niet plaatsvindt binnen de 2 dagen na toediening.
Frontline Combo Small is verkrijgbaar per 3 pipetten of 6 pipetten (4 + 2 gratis).
. Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713942402468

Prijs:  29.29   (klik hier voor meer informatie)