Frontline Spray Hond/Kat – Anti vlooien en tekenmiddel – 100 ml | 8713942402093

Frontline Spray Hond/Kat – Anti vlooien en tekenmiddel – 100 ml direct bestellen in onze webshop! Geen vlooien en teken meer met Frontline Spray
Het hele jaar door kan je hond of kat geteisterd worden door vlooien en teken. Door gebruik te maken van Frontline Spray bied je je dier bescherming tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Je spuit het product direct op je hond en/of kat. Doseer het middel op basis van de instructies in de bijsluiten, waar je ook enkele praktische tips vindt.
Frontline Spray is geschikt voor volwassen honden en katten, maar ook voor pups en kittens vanaf 2 dagen oud, drachtige en zogende poezen en teven. Raadpleeg voor het gebruik bij puppy’s en kittens een dierenarts! Gebruik de spray niet bij konijnen en ook niet bij zieke of herstellende dieren.
De spray beschermt tot 3 maanden tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Vlooien en teken worden gedood binnen 24 tot 48 uur. De werking wordt niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of wassen.
Hoe gebruik je het?
Was je huisdier 2 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling niet, anders heb je de kans dat je de vetlaag op de huid weg wast. Draag handschoenen en spuit vervolgens met een afstand van 10 tot 20 cm de vacht tegen de haargroeirichting in. Maak de hele vacht nat. Bij hele jong een oude dieren kan je ook wat vloeistof op een katoenen doek sprayen en daar de huid mee inwrijven. Masseer de spray daarna goed in, vooral bij langharige dieren, zodat het product goed doordringt tot op de huid. Laat het product opdrogen in de lucht.
Frontline Spray is verkrijgbaar in 100 ml of 250 ml.
(https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-internethandel-diergeneesmiddelen/). Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713942402093

Prijs:  21.39   (klik hier voor meer informatie)