Happy Home Hygiëne Puur – Kattenbakvulling – 10 l | 8711621935009

Happy Home Hygiëne Puur – Kattenbakvulling – 10 l direct bestellen in onze webshop! Absorberend en hygiënisch kattengrit
Happy Home Hygiëne Puur is een kattenbakvulling bestaande uit klonterende en super absorberende kleikorrels, waardoor deze effectief en zuinig is in gebruik. Door het hoge absorptievermogen gaat Hygiëne Puur tot wel vier keer langer mee dan een gewone kattenbakvulling.
De urine wordt geabsorbeerd en vormt vrijwel onmiddellijk klonten die je gemakkelijk dagelijks uit de bak kunt scheppen. De korrels zijn grof waardoor ze door de kat minder gemakkelijk uit de bak worden gelopen en ook minder snel aan de vacht blijven hangen. Ook langharige katten kunnen dus gebruik maken van Hygiëne Puur. Dit kattengrit is stofarm waardoor het je huis minder vervuilt en het bijdraagt aan een minimale belasting van de longen en luchtwegen.
Hoe gebruik je Happy Home Hygiëne Puur?
Katten houden van een schoon toilet, het is daarom belangrijk dat je de kattenbak regelmatig schoonmaakt om het hygiënisch te houden voor je kat, en voor jezelf. Volg onderstaande stappen op voor het beste resultaat:

* 1 – vul een schone kattenbak met een laag kattenbakvulling van 5 tot 8 centimeter
* 2 – verwijder dagelijks de uitwerpselen uit de bak
* 3 – vul de bak dagelijks weer bij tot een laag van ongeveer 5 centimeter en schud de bak licht op
* 4 – verschoon de bak en vervang de korrels minstens elke twee weken voor optimale hygiëne Happy Home Hygiëne Puur bevat 10 l.
. Alle Happy Home voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621935009

Prijs:  5.99   (klik hier voor meer informatie)