Happy Home Ultra Hygiëne Wit – Kattenbakvulling – 10 l | 8711621934996

Happy Home Ultra Hygiëne Wit – Kattenbakvulling – 10 l direct bestellen in onze webshop! Absorberend en hygiënisch kattengrit
Happy Home Hygiëne Wit is een kattenbakvulling bestaande uit klonterende en super absorberende kleikorrels. Door het hoge absorptievermogen gaat Hygiëne Wit tot wel vijf keer langer mee dan een gewone kattenbakvulling.
Ook houden de korrels nare geurtjes vast dankzij het Odour Control-systeem, zodat je kattenbak zo min mogelijk stinkt. Daarnaast is de vulling verrijkt met de actieve werkzame stof Aromaguard, dit draagt bij aan een lichte, frisse geur en optimale hygiëne. Aromaguard zorgt er ook voor dat de kattenbak – en de omgeving – microbiologisch schoner blijft.
Hoe gebruik je Happy Home Hygiëne Wit?
Katten houden van een schoon toilet, het is daarom belangrijk dat je de kattenbak regelmatig schoonmaakt om het hygiënisch te houden voor je kat, en voor jezelf. Volg onderstaande stappen op voor het beste resultaat:

* 1 – vul een schone kattenbak met een laag kattenbakvulling van 5 tot 8 centimeter
* 2 – verwijder dagelijks de uitwerpselen uit de bak
* 3 – vul de bak dagelijks weer bij tot een laag van ongeveer 5 centimeter en schud de bak licht op
* 4 – verschoon de bak en vervang de korrels minstens elke twee weken voor optimale hygiëne Happy Home Hygiëne Wit bevat 10 l.
. Alle Happy Home voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621934996

Prijs:  8.49   (klik hier voor meer informatie)