Hill's Feline Adult Oral Care Kip – Kattenvoer – 1.5 kg | 052742752204

Hill's Feline Adult Oral Care Kip – Kattenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Vermindert tandplak en tandsteen
Een goede mondhygiëne is van groot belang voor je kat. Als je niks doet aan de verzorging van het gebit, kan er tandplak en tandsteen vormen wat op den duur pijnlijk en zelfs gevaarlijk kan zijn voor je kat. Hill’s Science Plan Oral Care zijn droge kattenbrokjes die een klinisch bewezen technologie bevatten om de opbouw van tandplak en -steen te verminderen.
Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud om tandplak en -steen te verminderen. Gebruik deze voeding niet bij kittens, drachtige of zogende poezen.
De brok met kip heeft een unieke vezelstructuur die het gebit reinigt en de adem verfrist. Daarnaast zorgen omega 6-vetzuren en vitamine E voor een gezonde en mooie vacht. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen.
Hill’s Science Plan
De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben.
Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill’s 100% Tevredenheid Garantie.
Enkele handige tips van Hill’s:

* Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts
* Zorg altijd voor vers drinkwater
* Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen
* De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies
* Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen Hill’s Science Plan Oral Care is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg.
. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:052742752204

Prijs:  19.50   (klik hier voor meer informatie)