Hill's Feline Adult Urinary Sterilised – Kattenvoer – 1.5 kg | 052742003764

Hill's Feline Adult Urinary Sterilised – Kattenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezond blaasmilieu voor je geholpen kat
Wanneer je kat gecastreerd of gesteriliseerd is, is het van belang dat de urinewegen goed worden ondersteund door haar voeding. Hill’s Science Plan Urinary Health zijn droge kattenbrokjes speciaal samengesteld om de urinewegen te ondersteunen.
Deze voeding is geschikt als dagelijkse voeding voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud die gecastreerd of gesteriliseerd zijn. Gebruik deze voeding niet bij kittens jonger dan 6 maanden, drachtige of zogende poezen.
De brok met kip heeft een gecontroleerd mineralengehalte voor gezonde urinewegen, zodat ook de nieren en blaas op lange termijn gezond blijven. Daarnaast zorgen vitamine E en omega 6-vetzuren voor een gezonde huid en vacht. Het kippeneiwit in de voeding is van hoge kwaliteit en zorgt voor een lekkere en voedingsrijke maaltijd. De brokken bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen.
Hill’s Science Plan
De Science Plan voedingen van Hills zijn perfect gebalanceerde voedingen die het leven van honden en katten veranderen zodat ze gezonder en gelukkiger kunnen leven. Vanaf 1939 is wetenschap de basis van de voedingen, met name de Predictive Biology-aanpak om effectieve voeding te kunnen ontwikkelen. Wanneer je deze brokken dagelijkse voert, kan de juiste voeding voor kleine veranderingen zorgen die samen een ongelofelijk resultaat hebben.
Is je kat niet tevreden met het voer? Neem dan contact op om gebruik te maken van de Hill’s 100% Tevredenheid Garantie.
Enkele handige tips van Hill’s:
* Pas de hoeveelheid brokjes aan om het ideale gewicht te behouden, indien nodig in overleg met een dierenarts
* Zorg altijd voor vers drinkwater
* Geef je dit voer voor de eerste keer? Meng toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met afnemende hoeveelheden van het oude voer gedurende een periode van 7 dagen
* De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, vraag je dierenarts regelmatig om advies
* Houd de verpakking buiten bereik van huisdieren en kinderen om verstikkingsgevaar te voorkomen
. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:052742003764

Prijs:  21.69   (klik hier voor meer informatie)