Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Maaltijdzakjes – Kattenvoer – Zalm 12×85 g | 052742188416

Hill's Prescription Diet K/D Kidney Care Maaltijdzakjes – Kattenvoer – Zalm 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Let op: geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts! Het betreft een veterinaire voeding.
Voor katten met nieraandoeningen
Problemen met de nieren van de kat kunnen erg vervelend zijn. Gelukkig is er Hill’s Prescription Diet k/d Kidney Care kattenvoer. Een wetenschappelijk samengestelde voeding met zalm die je kat ondersteunt met nieraandoeningen. Dit heerlijke natvoer zit in een handig maaltijdzakje. Voor een verse maaltijd, iedere keer opnieuw. Ook verkrijgbaar in de smaken Rund en Kip.
Deze complete voeding kan worden gebruikt ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische of tijdelijke nierinsufficiëntie. De voeding is geschikt voor volwassen katten. De brokken hebben een laag fosforgehalte en een beperkt eiwitgehalte, maar bevatten wel hoogwaardige eiwitten.
De belangrijkste voordelen op een rijtje:
* Met Enhanced Appetite Trigger (E.A.T)-technologie om de eetlust van katten met nieraandoeningen te stimuleren (tot 35% hogere calorie inname dan andere niervoedingen in de markt)
* Samengesteld met gecontroleerd fosforgehalte en weinig natrium om de nier- en hartfunctie te ondersteunen
* Met verbeterd aminozurenprofiel om het natuurlijke vermogen van je kat om dagelijks spiermassa op te bouwen te ondersteunen
Hill’s Prescription Diet
De Prescription Diet voedingen zijn heerlijke brokken of natvoedingen met samenstellingen die gebaseerd zijn op de wetenschap. Zo speelt de voeding in op de unieke behoeften van je kat. Prescription Diet levert gerichte kattenvoeding die jouw huisdier nodig heeft voor een lang en gelukkig leven.
Geef niet zomaar Hill’s Prescription Diet!
Let op: de Prescription Diet-lijn van Hill’s is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen.
Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden.
Wanneer je dit Prescription Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt.
Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care bevat 12 zakjes van 85 g.
. Alle Hill's Prescription Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:052742188416

Prijs:  13.94   (klik hier voor meer informatie)