Hobbyfirst Hope Farms Chinchilla & Degu Granola – Chinchillavoer – 2 kg | 5400515004558

Hobbyfirst Hope Farms Chinchilla & Degu Granola – Chinchillavoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Een smakelijke mengeling
Een smakelijke en gemengde voeding geschikt voor de Chinchilla en Degu is de Chinchilla & Degu Granola van HobbyFirst. Deze voeding bestaat uit hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Een voeding die voldoet in de complete voedingsbehoefte van je Chin of Degu. Een rijke mengeling bestaande uit groenten, smaakvol fruit en kruiden. Afgestemd op specifieke behoeften van je Chin of Degu zoals een ondersteuning voor de huid en de vacht. Door de variatie in deze voeding van verschillende structuren draagt het bij aan een goede gebitsverzorging.
Recept
Het recept van de Chinchilla & Degu Granola is specifiek afgestemd op de algemene voedingsbehoeften. Gezonde groentes, smaakvol fruit en belangrijke kruiden maken de voeding uniek. De voeding bevat omega-3 vetzuren ter verzorging van de gevoelige huid van je Chin en zorgt daarnaast voor een glanzende en soepele vacht. De toegevoegde Alfalfa (luzerne) is een belangrijk en gezond ingrediënt, het bevat namelijk veel vezels, goede eiwitten en maar weinig zetmeel en suikers.
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Chinchilla & Degu Granola van HobbyFirst is verkrijgbaar in 2kg
. Alle HobbyFirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515004558

Prijs:  10.89   (klik hier voor meer informatie)