Hobbyfirst Hope Farms Guinea Pig Mix – Caviavoer – 3 kg | 5400515004138

Hobbyfirst Hope Farms Guinea Pig Mix – Caviavoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een smakelijke mix
Een smakelijke en gemengde voeding geschikt voor de Cavia is de Guinea Pig Mix van HobbyFirst. Deze voeding bestaat uit hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Een voeding die voldoet in de complete voedingsbehoefte van je Cavia. Een rijke en uitgebalanceerde mengeling bestaande uit verschillende ingrediënten afgestemd op specifieke behoeften van je Cavia. Door de variatie in deze voeding van verschillende structuren draagt het bij aan een goede gebitsverzorging.
Recept
Het recept van de Guinea Pig Mix is specifiek afgestemd op de algemene voedingsbehoeften. Een smaakvolle voeding met een ruime hoeveelheid stabiele vitamine C, wat van groot belang is in het dieet van een Cavia.
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Guinea Pig Mix van HobbyFirst is verkrijgbaar in 3kg
. Alle HobbyFirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515004138

Prijs:  8.49   (klik hier voor meer informatie)