Hobbyfirst Hope Farms Guinea Pig Muesli – Caviavoer – 2.5 kg | 5400515004145

Hobbyfirst Hope Farms Guinea Pig Muesli – Caviavoer – 2.5 kg direct bestellen in onze webshop! Variatie in de keuken met de Muesli Mix!
Een heerlijke gevarieerde Muesli bestaande uit verschillende (ontsloten) granen, zaden, groenten, vezelrijke en gezonde ingrediënten. Dan hebben we het natuurlijk over de Guinea Pig Muesli van HobbyFirst. Een voeding bestaande uit hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Door de verschillende structuren in deze voeding draagt het ook bij aan een gezonde slijtage van het gebit.
Recept
Naast het heerlijke muesli mengsel waarmee deze voeding tot stand is gekomen, is er ook een ruime hoeveelheid stabiele vitamine C toegevoegd. Deze vitamine C zijn van essentieel belang bij je Cavia. Als finishing touch bevat de voeding luzerne (alfalfa), dit is een belangrijk en gezond ingrediënt met veel vezels, goede eiwitten en weinig zetmeel en suikers.
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Guinea Pig Muesli van HobbyFirst is verkrijgbaar in 2,5kg
. Alle Hobbyfirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515004145

Prijs:  7.29   (klik hier voor meer informatie)