Hobbyfirst Hope Farms Mouse & Rat Granola – Rattenvoer – 800 g | 5400515004237

Hobbyfirst Hope Farms Mouse & Rat Granola – Rattenvoer – 800 g direct bestellen in onze webshop! Een smakelijke mengeling
Een smakelijke en gemengde voeding geschikt voor de Muis en Rat is de Mouse & Rat Granola van HobbyFirst. Deze voeding bestaat uit hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Een voeding die voldoet in de complete voedingsbehoefte van je Muis of Rat. Een rijke mengeling bestaande uit groente en smaakvol fruit. Afgestemd op specifieke behoeften van je Muis of Rat zoals een toevoeging van dierlijk eiwit. Door de variatie in deze voeding van verschillende structuren draagt het bij aan een goede gebitsverzorging.
Recept
Het recept van de Mouse & Rat Granola is specifiek afgestemd op de algemene voedingsbehoeften. Smaakvolle groentes en fruit maken de voeding uniek. De voeding bevat omega-3 vetzuren ter verzorging van de huid van je muis of rat en zorgt daarnaast voor een glanzende en soepele vacht. De voeding is verrijkt met dierlijk eiwit omdat je muis en/of rat hier ook behoefte aan heeft in zijn dagelijkse dieet. Extra hele graankorrels en gebroken maïs zijn toegevoegd aan de voeding omdat ze veel voedingsstoffen bevatten en daarnaast heerlijk zijn om op te knabbelen!
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Mouse & Rat Granola van HobbyFirst is verkrijgbaar in 800g
. Alle HobbyFirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515004237

Prijs:  4.99   (klik hier voor meer informatie)