Hobbyfirst Hope Farms Rabbit Balance – Konijnenvoer – 1.5 kg | 5400515004008

Hobbyfirst Hope Farms Rabbit Balance – Konijnenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in één, volledig in balans!
De Rabbit Balance van HobbyFirst is een complete en uitgebalanceerde voeding bestaande uit een 'All-in-one' brok. Dit is een brokvoeding die uit dezelfde brokjes bestaat. Ieder brokje bevat alle belangrijke voedingsstoffen die jouw konijn nodig heeft. Een 'All-in-one' brokvoeding voorkomt selectief eetgedrag. De Balance is een gezonde voeding met hoogwaardige grondstoffen. Deze voeding is rijk aan vezels die zorgen voor een goede vertering en een gezonde darmflora. De verschillende vezels dragen ook bij aan een gezonde slijtage van de tanden. De voeding is zeer smakelijk en heeft een hoge acceptatie.
Recept
De Rabbit Balance is een voeding zonder synthetische kleur-, geur- en/of smaakstoffen. Deze voeding bevat alle benodigde vitamine en mineralen. Door de toevoeging van Yucca wordt de geur van urine en ontlasting verminderd. De toegevoegde Ginseng heeft een bewezen positieve uitwerking op de vitaliteit van je konijn. Een voeding waarvan de grondstoffen met zorg zijn geselecteerd. De harde en knapperige brokjes dragen bij aan een gezonde gebitsverzorging.
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Rabbit Balance van HobbyFirst is verkrijgbaar in 1,5kg – 5kg
. Alle HobbyFirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515004008

Prijs:  8.69   (klik hier voor meer informatie)