Hobbyfirst Hope Farms Rabbit Junior Complete – Konijnenvoer – 1.5 kg | 5400515002318

Hobbyfirst Hope Farms Rabbit Junior Complete – Konijnenvoer – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Alles in één, lekker compleet!
Een uniek concept op de dierenmarkt is het 'All-in-one' brokje. De Junior Complete van HobbyFirst is een 'All-in-one' brokje geschikt voor jonge konijnen vanaf 2 weken tot 6 maanden. Een voeding met hoogwaardige grondstoffen en smakelijke ingrediënten. Het 'all-in-one' concept voorkomt selectief eetgedrag. Het aanbieden van een 'all-in-one' brok zorgt ervoor dat je konijn alle essentiële voedingstoffen binnenkrijgt. Deze voeding is op basis van een graanvrij recept met extra Timothy- Alfalfa hooi. Deze voeding bevat géén klassiek coccidiostaticum om de negatieve gevolgen van een mogelijke explosieve groei van coccidiën (eencellige darmparasieten) te voorkomen. Hiervoor in de plaats worden verschillende natuurlijke ingrediënten gebruikt die op een natuurlijke wijze de darmgezondheid ondersteunen. Daarmee wordt het jonge konijn ondersteunt om een natuurlijke resistentie op te bouwen.
Recept
Deze voeding bestaat uit een graanvrije samenstelling voor een gezonde vertering. De voeding bevat geen klassiek coccidiostaticum. Toegevoegde Timothee- en Alfalfa gras is een gezonde vezelbron, passend in een voeding met een laag calciumgehalte.
Waarom HobbyFirst?
Het verhaal van HobbyFirst begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Iedere keer werden de beste granen van het veld geselecteerd waar een hok vol kippen blakend van gezondheid het resultaat van was. Het geheim van deze speciale mengelingen werd van generatie op generatie doorgegeven tot we ze vandaag met HobbyFirst aan onze eigen dieren mogen voeren. Door de jaren heen werden de recepten uitgebreid en verfijnd tot een sterk & volledig gamma. Met hart en ziel voor mens en dier, met investeringen in de hoogste kwaliteit.
Rabbit Junior Complete van HobbyFirst is verkrijgbaar in 1,5kg
. Alle Hobbyfirst Hope Farms voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5400515002318

Prijs:  5.59   (klik hier voor meer informatie)