Homestyle Konijnenhok Estate – Dierenverblijf – 130x120x132 cm Wit Grijs | 8718591251863

Homestyle Konijnenhok Estate – Dierenverblijf – 130x120x132 cm Wit Grijs direct bestellen in onze webshop! Het perfecte hok voor jouw konijnen
Wanneer je je konijnen buiten houdt, is het heel belangrijk om een goed konijnenhok te hebben. Eentje die bestand is tegen regen en wind, tegen de hitte in de zomer en de kou in de winter. Een nachtverblijf is dan ook noodzakelijk, hier kan je een lekker bedje van maken door dit te vullen met hooi en stro. Het Konijnenhok Estate van Homestyle is een mooi hok geschikt voor jouw konijn of knaagdier.
Kenmerken van het Konijnenhok Estate
Dit konijnenverblijf bevat een overdekte ren en een extra ruim nachthok. Het hok bevat daarnaast een stijlvol dakterras, hier heb je alle ruimte om het hok te versieren met bijvoorbeeld leuke plantjes. Het konijnenhok heeft een landelijke en klassieke uitstraling en is gemaakt van het beste dennen- en sparrenhout. Het hok bevat meerdere deuren om makkelijk bij je konijnen te komen. De doorgang van het nachthok naar het buitenhok kan worden afgesloten en boven aan het trappetje zit een afsluitdeur. Door de handige schuiflade wordt schoonmaken ook gelijk een stuk makkelijker.
Wanneer je konijn aan het hout gaat knagen, kan dit door verveling komen. Konijnen moeten hun tanden voortdurend slijpen dus zorg dat ze altijd beschikking hebben tot hooi. Ook (houten) speelgoed, wilgentakken of bijvoorbeeld een toiletrol zijn een leuke uitdaging voor je konijn.
Het Konijnenhok Estate heeft een afmeting van 130 x 120 x 132 cm en is grijs met wit van kleur. Voor een langere levensduur en behoud van de kleur, is het advies om de buitenzijde van het hok te behandelen met daarvoor geschikte beits/lak alvorens je het hok in gebruik neemt.
. Alle Homestyle voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:8718591251863

Prijs:  379.00   (klik hier voor meer informatie)