Homestyle Slowfeeder Hooi – Stalbenodigdheden – Grijs | 8716759538092

Homestyle Slowfeeder Hooi – Stalbenodigdheden – Grijs direct bestellen in onze webshop! De ultieme slowfeeder voor je paard
Voor paarden is het belangrijk dat stalverveling wordt tegengegaan, ze moeten genoeg te doen hebben om zich te vermaken. Met de Slowfeeder Hooi van Homestyle kan je langzaam hooi voeren en geeft het je dier wat uitdaging tijdens het eten. Dit product komt inclusief een sterk touw en karabijnhaak voor bevestiging.
Deze unieke hooifeeder is gemaakt voor alle grazende dieren, gemaakt van oersterk en UV-bestendig polyamide kunststof. Dit maakt de slowfeeder praktisch onverwoestbaar. De feeder heeft de vorm van een bal met allerlei specifieke openingen die ervoor zorgen dat het hooi geleidelijk vrijkomt, voor een optimale vertering. Door zijn ronde vorm fungeert de feeder ook als speelbal waarmee verveling in de stal kan worden tegengaan. Je kan de slowfeeder makkelijk vullen, optillen, ophangen en reinigen. Deze feeder is ideaal voor op stal, in de trailer of in de wei.
De Slowfeeder Hooi is grijs van kleur en is 40 cm groot.
. Alle Homestyle voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8716759538092

Prijs:  49.95   (klik hier voor meer informatie)