Hunter Halsband Diamont Deluxe Zwart – Hondenhalsband – 50 cm | 4016739475794

Hunter Halsband Diamont Deluxe Zwart – Hondenhalsband – 50 cm direct bestellen in onze webshop! Kwalitatieve hondenhalsband gemaakt van kunstleer
Een goede halsband gaat een hondenleven lang mee. De Halsband Diamont Deluxe van Hunter is een elegante halsband gemaakt van duurzaam kunstleer. Dankzij de rijen met glimmende studs is de Diamont Deluxe een tijdloze en chique halsband. Geproduceerd in Duitsland.
Het gebruikte kunstleer maakt de halsband onderhoudsarm waardoor deze ideaal is voor dagelijks gebruik. Ook is de halsband zacht en heeft daardoor een comfortabele pasvorm. De halsband bevat een D-ring waaraan je de riem of rollijn kunt bevestigen.
Maattabel
Je meet de juiste omtrek met een flexibel meetlint rond het midden van de nek van je hond. Het meetlint moet goed aansluiten, maar moet niet te strak zitten. Zorg ervoor dat er ongeveer een vingerbreedte tussen het meetlint en de nek zit. Kies vervolgens een passende nekomtrek. Valt de omtrek net aan het eind van een maat? Kies dan voor de zekerheid een maatje groter (al helemaal voor honden in de groei).
De afmetingen waar je uit kunt kiezen hebben betrekking op de totale bruikbare lengte zonder gesp of andere details. Zie onderstaande tabel voor de kleinste en grootste waarden waarop de halsband versteld kan worden!

Maat:
Maat:
Verstelbare nekomtrek:
Breedte halsband:

S-M
50 cm
37 – 43 cm
2,9 cm

M
55 cm
42 – 48 cm
2,9 cm

M-L
60 cm
46 – 52 cm
2,9 cm

De Halsband Diamont Deluxe is verkrijgbaar in verschillende maten.
. Alle Hunter voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4016739475794

Prijs:  58.95   (klik hier voor meer informatie)