Hunter Halsband Solid Education Special Zwart – Hondenhalsband – 50 cm | 4016739672797

Hunter Halsband Solid Education Special Zwart – Hondenhalsband – 50 cm direct bestellen in onze webshop! Handgevlochten hondenhalsband gemaakt van koeienleer
Een goede halsband gaat een hondenleven lang mee. De Halsband Solid Education Special van Hunter is een gevlochten halsband gemaakt van hoogwaardig koeienleer. Enkel de sluitingen en het beslag zijn niet van leer gemaakt. Dankzij het vlechtwerk heeft deze halsband een zeer verfijnde en elegante look. Geproduceerd in Duitsland.
De Solid Education Special is door het zachte onderhoudsvriendelijke leer erg aangenaam voor de nek van je hond. De halsband bevat een D-ring waaraan je de riem of rollijn kunt bevestigen.
Door het vlechtwerk kan een lichte rekking van 1 tot 3 cm van het leer niet worden uitgesloten. Bij geverfd leer kan er een lichte verkleuring optreden.

Maattabel
Je meet de juiste omtrek met een flexibel meetlint rond het midden van de nek van je hond. Het meetlint moet goed aansluiten, maar moet niet te strak zitten. Zorg ervoor dat er ongeveer een vingerbreedte tussen het meetlint en de nek zit. Kies vervolgens een passende nekomtrek. Valt de omtrek net aan het eind van een maat? Kies dan voor de zekerheid een maatje groter (al helemaal voor honden in de groei).
De afmetingen waar je uit kunt kiezen hebben betrekking op de totale bruikbare lengte zonder gesp of andere details. Zie onderstaande tabel voor de kleinste en grootste waarden waarop de halsband versteld kan worden!

Maat:
Maat:
Verstelbare nekomtrek:
Breedte halsband:

S
45 cm
33 – 38 cm
2,5 cm

S-M
50 cm
35 – 44 cm
2,5 cm

M
55 cm
41 – 49 cm
2,5 cm
De Halsband Solid Education Special is verkrijgbaar in verschillende maten.
. Alle Hunter voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4016739672797

Prijs:  47.45   (klik hier voor meer informatie)