Jarco Dog Natural Medium Adult Eend – Hondenvoer – 2 kg 11-25 Kg | 8718026130305

Jarco Dog Natural Medium Adult Eend – Hondenvoer – 2 kg 11-25 Kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium hondenvoeding
De darm is een van de belangrijkste organen van je hond. Natural Medium Adult Eend van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding, gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is uitermate geschikt voor medium rassen met een volwassen gewicht van 11 – 25 kg.
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten. Door het gebruik van gedroogde eend, aardappel en fruit is deze voeding uitzonderlijk licht verteerbaar en geeft een stabiele bloedsuikerspiegel.
Een glimmende vacht en gezonde huid zeggen veel over de gezondheid van je hond. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Natural Medium Adult Eend draagt hieraan bij door middel van, chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Medium Adult Eend is verkrijgbaar in 2 en 12,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026130305

Prijs:  13.95   (klik hier voor meer informatie)