Jarco Dog Sensitive Natural Care Lam – Hondenvoer – 12.5 kg | 8718026135157

Jarco Dog Sensitive Natural Care Lam – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hypoallergene hondenvoeding
Sommige honden hebben helaas last van voedselovergevoeligheid, met de juiste voeding krijg je de spijsvertering en de huid en vacht van je viervoeter weer rustig. Natural Sensitive Lam van Jarco is een hoogwaardige natuurlijke en gezonde premium voeding, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige hond. De voeding bevat slechts 1 hypoallergene eiwitbron, namelijk lam.
De brokken zijn gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor alle hondenrassen, van 2 tot 100 kg en is tarweglutenvrij.
Met gezonde, natuurlijke ingrediënten
Het immuunsysteem en de spijsvertering worden ondersteund door de vitaminen, mineralen en natuurlijke ingrediënten. De brokken zijn zeer smakelijk en de lam zorgt er samen met de rijstzemelen voor dat de brokken een gunstig effect hebben op de darmflora. Wanneer je hond een vacht met een diepe glans heeft, ziet hij er fitter en gezonder uit. Natural Sensitive draagt hieraan bij door middel van, chondroïtinesulfaat, glucosamine en extra zalmolie.
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond of kat. De voeding is natuurlijk en licht verteerbaar. In het voer zit alles wat je hond of kat nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding sluit aan op elke levensfase van jouw dier, dus het overstappen van bijvoorbeeld de puppybrok op de volwassenbrok is eenvoudig!
Natural Sensitive Lam is verkrijgbaar in 2 en 12,5 kg.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8718026135157

Prijs:  57.50   (klik hier voor meer informatie)