Jarco Dog Vleeskuipje 1+1 2×150 g – Hondenvoer – Kip&Rund 1-100 Kg | 8719848011070

Jarco Dog Vleeskuipje 1+1 2×150 g – Hondenvoer – Kip&Rund 1-100 Kg direct bestellen in onze webshop! Een kuipje vol smaaksensatie
Wil jij je hond verwennen met onweerstaanbare en smaakvolle vleesvoeding van Jarco? De Vleeskuipjes Kip-Rund van Jarco zijn geschikt voor alle honden en zijn verkrijgbaar in 6 smaakvarianties; deze variant bevat kip en Rund. Deze voeding bevat een zachte paté met alle vitamines en mineralen die jouw viervoeter nodig heeft. Het vlees is te geven als complete maaltijd maar kan door de zachte structuur ook goed door brokjes gemengd worden als smaakmaker.
Kuipjes on the go
Neem jij je hond gezellig mee op vakantie? Of gaan jullie gewoon een dagje de deur uit? Dat is geen probleem met deze kuipjes zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. De voeding bevat relatief veel vocht, ideaal dus als je je hond extra vocht wilt geven. Daarnaast hebben sommige oudere honden met gebitsproblemen moeite om te eten. Deze voeding is uitermate geschikt voor deze oudjes!
Waarom Jarco
De Jarco experts hebben een optimale mix van ingrediënten samengesteld voor jouw hond. Het is een complete premium voeding, waar alles in zit wat je hond nodig heeft voor een levenslange, natuurlijke gezondheid. De voeding is in meerdere smaken verkrijgbaar!
De Vleeskuipjes van Jarco zijn verkrijgbaar in 6 smaken met een inhoud van 2 x 150 gram.
. Alle Jarco voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719848011070

Prijs:  1.69   (klik hier voor meer informatie)