Kong Ballistic Hide N Treat Assorti – Hondenspeelgoed – Large | 035585429014

Kong Ballistic Hide N Treat Assorti – Hondenspeelgoed – Large direct bestellen in onze webshop! Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
Een unieke voeruitdaging met de Kong Ballistic Hide ‘N Treat
Er zijn tegenwoordig meerdere voerpuzzels en -speeltjes op de markt. Denk aan balletjes waar snoepjes in kunnen of natuurlijk de Kong Classic. Wil je je hond eens iets anders geven? Dan is de Ballistic Hide ‘N Treat van Kong een uitdagend alternatief.
De Kong Ballistic Hide ‘N Treat is verkrijgbaar in de maten Medium/Large en Large.
Een traktatiepuzzel voor iedere hond
De Ballistic Hide ‘N Treat van Kong fungeert als voerpuzzel en apporteerspeeltje. Het is eigenlijk een soort piramide die je open kunt klappen. Eenmaal opengeklapt heb je drie compartimenten aan de zijkanten en eentje in het midden waar wat lekkers in kan worden gestopt. Je vouwt de Ballistic weer dicht dankzij het niet-schurende klittenband. De rest van het speeltje is gemaakt van canvas dat erg stevig is en dat makkelijk kan worden schoongemaakt.
Je kunt de moeilijkheidsgraad wisselen door niet alle flappen dicht te vouwen. Je kan natuurlijk ook het speeltje helemaal dichtvouwen en weggooien als een soort bal!
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585429014

Prijs:  15.09   (klik hier voor meer informatie)