Kong Comfort Kiddos Bear – Hondenspeelgoed – Zwart Large | 035585360249

Kong Comfort Kiddos Bear – Hondenspeelgoed – Zwart Large direct bestellen in onze webshop! Knuffelen en spelen met de Comfort Kiddos Bear
Sommige honden zijn net als kinderen: ze kunnen niet zonder hun knuffel. De Comfort Kiddos Bear van Kong is een ontzettend zachte knuffel met uitneembare piep die je hond met zich meenemen of waar hij zich lekker naast kan nestelen.
Een zacht maatje voor je viervoeter
De Comfort Kiddos Bear van Kong is een ideale speelknuffel voor je hond. De knuffel is superzacht en schattig zodat je hond deze graag meeneemt. Hij kan spelen met de knuffel, maar er ook tegenaan liggen. Het ligt er maar net aan waar je hond zin in heeft.
De Bear bevat een pieper waardoor je hond geprikkeld wordt om met de knuffel te spelen en deze mee te nemen. Deze pieper bevindt zich in de rug van de beer en kan er door middel van een klittenbandopening uit worden gehaald. Zo kan je zelf kiezen wanneer je hond met de pieper mag spelen, want af en toe is die rust ook wel fijn.
Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585360249

Prijs:  13.89   (klik hier voor meer informatie)