Kong Sea Shells Turtle – Hondenspeelgoed – Groen Medium/Large | 035585475233

Kong Sea Shells Turtle – Hondenspeelgoed – Groen Medium/Large direct bestellen in onze webshop! Kraken en kauwen met de Sea Shells Turtle van Kong
Hoe kan je kauwen en knagen nóg leuker maken voor je hond? Met de Sea Shells Turtle van Kong bijvoorbeeld. Deze reeks zeedierenspeeltjes bieden een dynamische kauwervaring voor je viervoeter.
Duurzaam speelplezier voor iedere hond
De Sea Shell reeks van Kong zijn pluche zeedieren met aan de buitenkant een rubberen ‘schelp’. Tijdens het kauwen springt deze altijd weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Ook kraakt het speeltje als er op gekauwd wordt wat het natuurlijke instinct van de hond stimuleert.
Dit zorgt voor een dynamische kauwervaring die je hond ten allen tijde geprikkeld zal houden om met de Sea Shells Turtle te spelen. Het speeltje is ook makkelijk vast te pakken tussen de poten. Je hond kan er mee knagen, kauwen, slepen en spelen.
Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585475233

Prijs:  16.19   (klik hier voor meer informatie)