Kong Squeezz Action Rood – Hondenspeelgoed – Large | 035585464022

Kong Squeezz Action Rood – Hondenspeelgoed – Large direct bestellen in onze webshop! Rennen en stuiteren met de Squeezz Action Ball van Kong
De meeste honden vinden apporteerspellen geweldig. Ze kunnen hun energie kwijt en kunnen ook nog eens samen met hun baasje spelen. De ideale manier om aan jullie onderlinge band te werken. De Squeezz Action Ball van Kong is een stuiterende speelbal met verschillende texturen, onweerstaanbaar voor iedere viervoeter.
De Squeezz Action Ball is verkrijgbaar in drie maten:
* Small – bevat drie balletjes
* Medium – bevat drie balletjes
* Large – bevat twee ballen
Apporteerspeelgoed voor interactieve speelmomenten
De Squeezz Action Ball is gemaakt van dynamisch rubber wat het speeltje heel flexibel maakt. Als je de bal gooit, zal deze alle kanten op springen. Deze vermakelijke stuiter- en rolbewegingen maken het een interactief speeltje die voor langdurig plezier zal zorgen. De ballen zijn gemaakt van verschillende texturen, wat je hond afwisseling geeft in het kauwen en knagen. De pieper in de ballen zorgt voor nog meer betrokkenheid van de hond.
Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585464022

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)