Kong Wild Knots Bear Assorti – Hondenspeelgoed – Xsmall | 035585454573

Kong Wild Knots Bear Assorti – Hondenspeelgoed – Xsmall direct bestellen in onze webshop! Gegarandeerd speelplezier met de Wild Knots Bear
Er zijn veel honden die het geweldig vinden om te kauwen en te knagen aan speelgoed. Helaas is niet elk speelgoed hier tegen bestand. De Wild Knots Bear van de Knots reeks van Kong is een duurzaam speeltje dat zorgt voor veel tevredenheid bij het kauwen en spelen.
De Wild Knots Bear is beschikbaar in de maten S (10 x 5 x 4 cm) en XL (30 x 25 x 11 cm).
Wat maakt de Wild Knots Bear zo bijzonder?
Het nadeel aan mooie pluche speeltjes is de wattenvulling. Sommige honden zijn slim genoeg om een gaatje te maken en dit er helemaal uit te trekken. Daarom heeft de Wild Knots Bear een minimale vulling, wat zorgt voor minder rommel.
Het speeltje bestaat uit stevige interne en externe geknoopte touwen met pluche aan de buitenkant. Deze verscheidenheid aan materialen zorgt voor veel kauwplezier en spreekt de interne instincten van de hond aan. De ledematen kunnen worden vastgepakt waardoor je hond lekker wild met de Dragon Knots kan spelen. Ook bevat de Wild Knots Bear een pieper en een inwendig knoopskelet die de speeltijd verlengen en voor langdurige betrokkenheid zorgen.
Spelen op allerlei manieren
De Wild Knots Bear is een veelzijdig speeltje die je hond op meerdere manieren kan gebruiken. Hij kan zich heel goed zelf vermaken met de Bear door er op te bijten en knagen. Maar ook samen spelen is natuurlijk mogelijk. Een leuk trek- of apporteerspel kan de onderlinge band tussen jou en je hond versterken.
Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585454573

Prijs:  7.45   (klik hier voor meer informatie)