Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium – Anti wormenmiddel – 2 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg | 4007221042143

Mansonil All Worm Dog Tasty Small/Medium – Anti wormenmiddel – 2 tab Vanaf 2.5 Kg. 1 Tab Per 10 Kg direct bestellen in onze webshop! Weg met de wormen!
Het is belangrijk voor de gezondheid van je hond om wormen te bestrijden. All worm dog tasty van Mansonil is een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt, zowel rondwormen als lintwormen.
Zowel binnen- als buitenkatten kunnen wormen krijgen, die wormen kunnen je kat erg ziek maken. Wormen worden vaak pas zichtbaar bij ernstige besmetting of erge verzwakking van jouw hond. Tóch kunnen de aanwezige wormen al schade aanrichten in de vitale organen, daarom is het belangrijk om jouw hond met regelmaat te ontwormen.
Groot spectrum
Het ontwormen met een middel dat een zeer breed spectrum aan wormen doodt is belangrijk, omdat wij niet in één oogopslag kunnen zien met welke worm ons huisdier nu eigenlijk besmet is. Daarnaast omdat de infecties vaak symptoomloos verlopen. De behandelingen met Mansonil All Worm zijn eenmalig. Je hoeft het dus niet te herhalen na een week. Wel is het advies om je hond minimaal 4 keer per jaar te behandelen.
Dosering: geef 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht.
All worm dog tasty is verkrijgbaar in 2 en 6 tabletten.
. Alle Mansonil voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4007221042143

Prijs:  11.99   (klik hier voor meer informatie)