Nature Plastic Stekpotjes Zwart – Kweekbenodigdheden – 9x9x9.5 cm | 8711338201114

Nature Plastic Stekpotjes Zwart – Kweekbenodigdheden – 9x9x9.5 cm direct bestellen in onze webshop! Plastic Stekpotjes
Deze thermisch gevormde Plastic Stekpotjes van Nature zijn perfect om kwetsbare zaailingen in te laten groeien. Wanneer de stekjes groot genoeg zijn kan het geheel vervolgens in de grond gezet worden.
Deze potjes zijn ideaal voor het planten van zaden die snel groeien of die niet goed bestand zijn tegen verplanten. Zaai 3 tot 4 grote of 5 tot 7 kleine zaden per potje of bakje. Je kunt dan de het mooiste stekje uitkiezen en de rest verwijderen. Om een verplantingsschok te voorkomen zet je het potje, zodra het weer het toelaat, rechtstreeks in de grond. De potjes bevatten afwateringsopeningen in de bodem voor een betere ontwikkeling van het wortelsysteem.
De geschikte temperatuur
Om jouw zaailingen ultiem te laten ontkiemen is de juiste temperatuur heel belangrijk. Om het merendeel van de groenten te laten ontkiemen is een temperatuur tussen de 21 °C en 24 °C het beste. Voor nachtschade-achtigen (bijv. tomaten, paprika’s, aubergines enz.) is een temperatuur tussen de 25 °C en 30 °C perfect. Als de planten ontkiemd zijn, moet de temperatuur overdag rond de 18 °C zijn en 15°C in de nacht.
De Stekpotjes zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:
* Vierkant Zwart – 6 x 7 x 7 cm – 20 stuks
* Vierkant Zwart – 9,5 x 9 x 9 cm – 7 stuks
* Rond Terracotta – 7 x Ø 9 cm – 8 stuks
Over Nature
Nature is het nieuwe tuinlabel lifestyle merk binnen Outside Living Industries. Dit merk biedt een ruim assortiment aan van producten van hoge kwaliteit, die het milieu respecteren en vooroplopen op het gebied van innovatie. De producten zijn praktisch en daarom ook onmisbaar voor elke tuinliefhebber!
. Alle Nature voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:8711338201114

Prijs:  3.25   (klik hier voor meer informatie)