Nylabone Puppy Bone Flexible Bruin – Hondenspeelgoed – Medium Tot 16kg | 018214803225

Nylabone Puppy Bone Flexible Bruin – Hondenspeelgoed – Medium Tot 16kg direct bestellen in onze webshop! Voor de echte fanatieke kauwers
Puppy’s hebben de neiging om overal op te kauwen en knabbelen, al helemaal wanneer ze hun puppytanden aan het wisselen zijn. Een kauwsnack gemaakt van natuurlijk materiaal eten ze vaak snel op, zo hebben ze er maar kort plezier van. Met de Flexible Puppy Bone van Nylabone houd je jouw pup wel even bezig!
Let op: gooi je Nylabone op tijd weg! Zodra het product zo klein is geworden, dat het kan worden in geslikt, moet het vervangen worden.
De Flexible Puppy Bone is geschikt voor puppy’s met een volwassen gewicht tot ongeveer 11 kg (maat S) of tot ongeveer 16 kg (maat M). Het bot is niet geschikt voor puppy’s waarvan het gebit al aan het wisselen is. Het is de ideale combinatie tussen een speeltje en een kauwbot. De Nylabone is perfect te gebruiken bij verveling of stress maar ook om extreem kauwgedrag – zoals het kauwen aan meubels – tegen te gaan.
Een duurzame kluif
De kluiven van Nylabone zijn zeer duurzaam, omdat ze zo langzaam slijten. Ze helpen bij het tegengaan van tandplak en tandsteen door het ruwe oppervlak dat ontstaat tijdens het kauwen. Hierbij kunnen kleine schraapsels vrijkomen (ter grootte van een rijstkorrel) die je hond doorslikt. Dit is geheel onschadelijk, deze stukjes worden niet opgenomen door het lichaam en worden op een natuurlijke wijze via de ontlasting weer uitgepoept.
Een Nylabone is schoon, sterk, smaakvol en goed voor het gebit. Deze Nylabone Flexible Puppy Bone heeft een lekkere kipsmaak zodat je puppy optimaal kan genieten. Alle speeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en worden geproduceerd in o.a. Amerika.
De Flexible Puppy Bone is verkrijgbaar in de maten S en M.
. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:018214803225

Prijs:  8.95   (klik hier voor meer informatie)