Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel&Blauw&Rood – Hondenspeelgoed – Medium Tot 16kg | 018214813859

Nylabone Puppy Teething Key Flexible Geel&Blauw&Rood – Hondenspeelgoed – Medium Tot 16kg direct bestellen in onze webshop! Voor de echte fanatieke kauwers
Puppy’s hebben de neiging om overal op te kauwen en knabbelen, al helemaal wanneer ze hun puppytanden aan het wisselen zijn. Een kauwsnack gemaakt van natuurlijk materiaal eten ze vaak snel op, zo hebben ze er maar kort plezier van. Met de Flexible Puppy Teething keys van Nylabone houd je jouw pup wel even bezig!
Let op: gooi je Nylabone op tijd weg! Zodra het product zo klein is geworden, dat het kan worden in geslikt, moet het vervangen worden.
De Flexible Puppy Teething key is geschikt voor puppy’s met een volwassen gewicht tot ongeveer 11 kg (maat S) of tot ongeveer 16 kg (maat M). Dit product is niet geschikt voor puppy’s waarvan het gebit al aan het wisselen is. Het is de ideale combinatie tussen een speeltje en een kauwbot. De Nylabone is perfect te gebruiken bij verveling of stress maar ook om extreem kauwgedrag – zoals het kauwen aan meubels – tegen te gaan.
Een duurzaam kauwspeeltje
Deze kauwspeeltjes van Nylabone zijn zeer duurzaam, omdat ze zo langzaam slijten. Ze helpen bij het tegengaan van tandplak en tandsteen door het ruwe oppervlak dat ontstaat tijdens het kauwen. Hierbij kunnen kleine schraapsels vrijkomen (ter grootte van een rijstkorrel) die je hond doorslikt. Dit is geheel onschadelijk, deze stukjes worden niet opgenomen door het lichaam en worden op een natuurlijke wijze via de ontlasting weer uitgepoept.
Een Nylabone is schoon, sterk, smaakvol en goed voor het gebit. Deze Nylabone heeft een lekkere baconsmaak zodat je puppy optimaal kan genieten. Alle speeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en worden geproduceerd in o.a. Amerika.
De Flexible Puppy Teething key is verkrijgbaar in de volgende maten:
* Maat S – Geschikt voor pups van kleine en middelgrote rassen (volwassen gewicht maximaal 11kg) tot en met het tanden wisselen.
* Maat M – Geschikt voor pups van middelgrote en grote rassen (volwassengewicht maximaal 16kg) tot en met het tandenwisselen.. Alle Nylabone voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:018214813859

Prijs:  18.95   (klik hier voor meer informatie)