Opti Life Adult Active – Hondenvoer – 12.5 kg | 5410340311325

Opti Life Adult Active – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding waarmee je viervoeter op gezond gewicht blijft
Voor honden is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen om gezond door het leven te gaan. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met het energieniveau van de hond. Sommige honden bewegen veel en gebruiken dagelijks veel energie. Deze honden hebben baat bij speciale voeding, zoals Adult Active brokjes van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.
Hypoallergene formule
88% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding is enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Bovendien voegen we geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toe.
Een energieboost voor actieve honden
L-carnitine zorgt voor een onmiddellijke verbranding van het opgenomen vet in de brokken waardoor jouw hond een instant energieboost krijgt.
Ondersteuning van de immuniteit en de gewrichten
Rozemarijn, goudsbloem en groene thee zijn toegevoegd als natuurlijke antioxidanten die de weerstand helpen te verhogen. Ook de ondersteuning van de hartfunctie is cruciaal, hiervoor voegen we taurine toe. Verder wordt de samenstelling verrijkt met glucosamine, die het behoud van soepele en gezonde gewrichten ondersteunt.
Opti Life Adult Active bevat 12,5 kg.
. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340311325

Prijs:  55.95   (klik hier voor meer informatie)