Opti Life Adult Light Medium-Maxi – Hondenvoer – 12.5 kg | 5410340311363

Opti Life Adult Light Medium-Maxi – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding waarmee je viervoeter op gezond gewicht blijft
Voor honden is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen om gezond door het leven te gaan. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met het ras en eventuele gevoeligheden. Zo hebben grotere hondenrassen een brok nodig die ondersteuning biedt bij het behoud van soepele gewrichten. Ook zijn er honden die aanleg hebben tot overgewicht, bijvoorbeeld doordat ze gecastreerd zijn. Deze honden hebben baat bij speciale voeding, zoals Adult Light Medium-Maxi brokjes van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.
Hypoallergene formule
80% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding is enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Bovendien voegen we geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toe.
Het ideale lichaamsgewicht verkrijgen en behouden
Extra vezels in de samenstelling en L-carnitine, een vetverbrander, helpen het ideale lichaamsgewicht van jouw hond te herwinnen en op peil te houden.
Ondersteuning van de immuniteit en de gewrichten
Rozemarijn, goudsbloem en groene thee zijn toegevoegd als natuurlijke antioxidanten die de weerstand helpen te verhogen. Ook de ondersteuning van de hartfunctie is cruciaal, hiervoor voegen we taurine toe. Verder wordt de samenstelling verrijkt met glucosamine, die het behoud van soepele en gezonde gewrichten ondersteunt.
Opti Life Adult Light Medium-Maxi bevat 12,5 kg.
. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340311363

Prijs:  52.49   (klik hier voor meer informatie)