Opti Life Adult Light Mini – Hondenvoer – 7.5 kg | 5410340311387

Opti Life Adult Light Mini – Hondenvoer – 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding waarmee je viervoeter op gezond gewicht blijft
Voor honden is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen om gezond door het leven te gaan. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met het ras en eventuele gevoeligheden. Zo hebben kleinere hondenrassen een kleinere brok nodig. Ook zijn er honden die aanleg hebben tot overgewicht, bijvoorbeeld doordat ze gecastreerd zijn. Deze honden hebben baat bij speciale voeding, zoals Adult Light Mini brokjes van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.
Hypoallergene formule
82% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding is enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt. Bovendien voegen we geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toe.
Het ideale lichaamsgewicht verkrijgen en behouden
Extra vezels in de samenstelling en L-carnitine, een vetverbrander, helpen het ideale lichaamsgewicht van jouw hond te herwinnen en op peil te houden.
Een aangepaste en uiterst smakelijke brok
Bij kleinere rassen is de grootte van de brok cruciaal voor een vlotte opname en goede verteerbaarheid. De grootte van deze uiterst smakelijke brok is aangepast (9mm), speciaal voor de kieskeurige eter. Bovendien zorgt deze voor een goede basis tandhygiëne.
Opti Life Adult Light Mini is verkrijgbaar in 2,5 kg en 7,5 kg.
. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340311387

Prijs:  38.99   (klik hier voor meer informatie)