Patton Premium Kamado 15 Table Black – Grill – Barbecue – Ø 34 cm Zwart | 8712024102425

Patton Premium Kamado 15 Table Black – Grill – Barbecue – Ø 34 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Bereid de lekkerste barbecuemaaltijden
Ook in Nederland ontkom je niet aan het kook- en grillvirus, mede dankzij de komst van de Patton Premium Kamado keramische barbecue. Met de Kamado bereid je de allerlekkerste picanha, Angus beef, tomahawk en allerlei vis, groente of vega-gerechten. De Kamado is een premiummodel die al 10 jaar een trend zet binnen de culinaire barbecuewereld.
Vanwege de uitstekende warmte isolerende eigenschappen blijven vleessappen goed behouden. Naast grillen en roken kan je dankzij de precieze controle van de luchtstroom bijvoorbeeld ook pizza’s bakken, maar ook een lekkere flammkuchen of zelfs brood.
Uniek in zijn soort
Geen enkel ander merk of model komt in de buurt van de Patton Kamado. Deze grill bevat naast zijn hoogwaardige kwaliteit en afwerking ook een scala aan opvallende en praktische accessoires, zoals de forse XL dekselthermometer zodat je altijd duidelijk de temperatuur kunt aflezen.
Naast aflezen, is de temperatuur ook eenvoudig te controleren en te regelen door de combinatie van het ventilatierooster aan de onderzijde met de magrietschijf/top vent aan de bovenzijde. Ook aan het grillrooster is gedacht, deze heeft een scharnierend deel zodat je makkelijk houtskool kunt toevoegen. De Premium Kamado is gemaakt van hoogwaardig, geglazuurd industrieel keramiek, dit is bestand voor temperaturen tot zo’n 1000 graden Celsius.
Verdere specificaties zijn:
* 15 inch, diameter grilloppervlak 34 cm
* Handig tafelmodel
* Zwart geëmailleerd van kleur
* Met zwart poedercoated onderstel incl. twee stevige handgrepen
De Patton Premium Kamado heeft een afmeting van 53 x 53 x 60 cm en weegt 25 kg.
. Alle Patton voor uw Leisure uit voorraad leverbaar!
EAN:8712024102425

Prijs:  299.00   (klik hier voor meer informatie)