Pavo Health Boost – Voedingssupplement – 8 kg | 8714765901572

Pavo Health Boost – Voedingssupplement – 8 kg direct bestellen in onze webshop! De krachtige opkikker
De weerstand van je paard kan om wat voor reden dan ook wat verzwakt zijn, hij is bijvoorbeeld ziek geweest of heeft een operatie ondergaan. Maar het kan ook zijn dat er een verhuizing heeft plaatsgevonden of dat je paard gewoon wat ouder aan het worden is. Pavo HealthBoost ondersteunt je paard in een mindere periode.
Pavo HealthBoost is geschikt voor:
* Paarden die ziek zijn geweest of een verminderde conditie hebben
* Paarden met een slechte weerstand
* Futloze paarden die meer energie kunnen gebruiken
* Paarden die om onbekende reden in een dip zitten
Vitamineboost voor je paard
Pavo HealthBoost zorgt voor een echte boost dankzij een breed scala aan vitaminen, antioxidanten en prebiotica. De natuurlijke vitamine E in combinatie met de natuurlijke CellProtect-antioxidanten zorgen voor een nog betere beschikbaarheid van vitamine E en het neutraliseren van vrije radicalen. Ook is het prebioticum Diamond V toegevoegd wat voedingsstoffen bevat die gezonde darmbacteriën nodig hebben, waardoor ze optimaal kunnen floreren.
Aan het supplement is geen ijzer toegevoegd, omdat uit onderzoek is gebleven dat dit al in overvloedige mate aanwezig is in ruwvoer. Het product bevat geen tarwe en is dan ook geheel glutenvrij.
Voedervoorschrift
Geeft bij ziekte zo’n 2 à 3 weken Pavo HealthBoost, bij paarden met een verminderde afweer kan het langdurig worden gegeven.
* Paard (ca. 600 kg): 250 gram per dag
* Pony (ca. 300 kg): 125 gram per dag
Pavo HealthBoost zit in een handige emmer en bevat 8 kg.
. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714765901572

Prijs:  56.95   (klik hier voor meer informatie)