Pavo Healty Treats 1 kg – Paardensnack – Lijnzaad | 8714765902807

Pavo Healty Treats 1 kg – Paardensnack – Lijnzaad direct bestellen in onze webshop! Lekkere én gezonde paardensnoepjes
Een lekker extraatje waarmee je je paard of pony kunt verwennen, bijvoorbeeld na het rijden of als tussentijdse beloning bij grondwerk en vrijheidsdressuur, dat zijn de Pavo Healthy Treats. Een gezonde beloning bestaande uit 100% natuurlijke ingrediënten, die uiteraard ook zeer smakelijk zijn.
Pavo Healthy Treats zijn:
* Geschikt als gezonde beloning voor na of tijdens de training
* Ideaal als beloningsbrokje bij vrijheidsdressuur
* Geschikt voor alle paarden en pony’s
Kies je smaak!
De Pavo Healthy Treats zijn verkrijgbaar in 5 heerlijke smaken, probeer ze allemaal uit om te ontdekken van welke smaak jouw paard het meest van smult
* Appel
* Wortel
* Brandnetel
* Lijnzaad
* Rode biet
Geef je paard 1 of enkele snoepjes per dag als beloning naast het dagelijkse rantsoen (maximaal 30 gram per 100 kg lichaamsgewicht). In tegenstelling tot ‘snoepjes’ voor mensen, zijn de Pavo Healthy Treats hartstikke gezond, zonder granen of zonder kunstmatige toevoegingen. Dankzij de natuurlijke oorsprong zijn het suiker- en zetmeelgehalte erg laag. Zo kunnen alle paarden en pony’s veilig genieten van deze verwennerij. De Healthy Treats zijn zelfs geschikt voor paarden met stofwisselingsproblemen of overgewicht, maar voer natuurlijk wel altijd met mate.
Pavo Healthy Treats bevat 1 kg en is verkrijgbaar in de smaken appel, brandnetel, rode biet, lijnzaad en wortel.
. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714765902807

Prijs:  5.49   (klik hier voor meer informatie)