Pavo Mobility – Voedingssupplement – 3 kg | 8714765901534

Pavo Mobility – Voedingssupplement – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Optimale voeding voor kraakbeen en gewrichten
Voor optimale beweging is het belangrijk dat je paard gezonde gewrichten heeft. Met de juiste voedingsstoffen kan je de conditie van het kraakbeen, de gewrichtsvloeistof en de banden en het kapsel – die een gewricht bij elkaar houden – positief beïnvloeden. Pavo Mobility kan je paard hierbij ondersteunen.
Pavo Mobility is geschikt voor:

* Paarden die ondersteuning van de gewrichten kunnen gebruiken
* Sportpaarden
* Jonge paarden die net in training zijn
* Oudere paarden Voor soepele gewrichten
Om de gewrichten gezond te houden, bevat Mobility glucosamine en hyaluronzuur, dit zijn bestanddelen voor gezonde gewrichtsvloeistof. Daarnaast hebben chondroïtine en zwavel (MSM) invloed op het kraakbeen en spelen de toegevoegde vitamine C en het micro-mineraal silicium een rol bij de vorming van het botweefsel, kraakbeen, collageen en hyaluronzuur.
Het belangrijkste ingrediënt van Pavo Mobility is het speciale collageen dat het bindweefsel, bot en kraakbeen ondersteunt. Als laatste bevat Pavo Mobility geen tarwe en is het dus geheel glutenvrij.
Voedervoorschrift
Pavo Mobility kan preventief worden gegeven aan sportpaarden, waarvan veel van de gewrichten wordt gevraagd. Wanneer je paard last heeft van een blessure of problemen met de gewrichten (of een andere indicatie van een dierenarts), dan kan je paard baat hebben bij extra ondersteuning. In dat geval kan je een kuur van 2 à 3 maanden geven. Pavo Mobility is ook geschikt voor oudere paarden of paarden met artroseklachten.
Ter preventie:

* Paard (ca. 600 kg): 50 gram per dag
* Pony (ca. 300 kg): 25 gram per dag Als kuur bij oudere paarden:

* Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag
* Pony (ca. 300 kg): 50 gram per dag Pavo Mobility zit in een handige emmer en bevat 3 kg.
. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714765901534

Prijs:  96.99   (klik hier voor meer informatie)