Pavo Musclecare – Voedingssupplement – 3 kg | 8714765901589

Pavo Musclecare – Voedingssupplement – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Optimale verzorging van spieren
Sommige paarden hebben aanleg voor spierverzuring of zelfs spierbevangenheid, met de juiste voedingsstoffen kan je de afbraak en afvoer van afvalstoffen uit de cellen bespoedigen. Pavo MuscleCare kan je paard hierbij ondersteunen.
Pavo MuscleCare is geschikt voor:
* Sportpaarden in alle disciplines
* Paarden die gevoelig zijn voor spierverzuring of -problemen
* Paarden die zware inspanningen moeten leveren
* Paarden die onregelmatige arbeid verrichten
Geen stijve en stramme spieren meer
Uniek aan Pavo MuscleCare is de toevoeging van natuurlijke CellProtect-antioxidanten en het dopingvrije beta-alanine (β-alanine), een niet-essentieel aminozuur dat een onderdeel is van carnosine. Dit beta-alanine ondersteunt de buffercapaciteit van de spieren tegen melkzuur, oftewel het lichaam kan meer carnosine aanmaken en zo de verzuring van de spieren vertragen, zodat je paard intensieve arbeid langer en makkelijker kan volhouden. Pavo MuscleCare bevat geen tarwe en is dan ook glutenvrij.
Voedervoorschrift
Als je niet zeker weet of jouw paard aanleg heeft voor spierverzuring na zware arbeid, kan je preventief Pavo Eplus geven, als het bekend is dat je paard last heeft van stijfheid en spierpijn na een inspanning, dan kan hij baat hebben bij Pavo MuscleCare. Geef minimaal 2 weken voor de wedstrijd tot een week erna Pavo MuscleCare door het voer. Bij zeer gevoelige paarden wordt aangeraden om Pavo MuscleCare over een langere periode te geven. Houd ongeveer 16,5 g per 100 kg lichaamsgewicht per dag aan.
* Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag
* Pony (ca. 300 kg): 50 gram per dag
Pavo MuscleCare zit in een handige emmer en bevat 3 kg.
. Alle Pavo voor uw Paard uit voorraad leverbaar!
EAN:8714765901589

Prijs:  76.95   (klik hier voor meer informatie)