Perfect Fit Droogvoer Adult Kip – Kattenvoer – 7 kg | 4008429090196

Perfect Fit Droogvoer Adult Kip – Kattenvoer – 7 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige voeding voor je poezelige vriend
Met een voedzame en hoogwaardige brok kan jouw kat gezond oud worden. Adult 1+ van Perfect Fit is hoogwaardige kattenvoeding die samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen is ontwikkeld en die jouw kat voorziet in al haar voedingsbehoeften. Adult 1+ heeft een kipsmaak en is geschikt voor volwassen katten ouder dan 1 jaar.
Unieke Total 5-formule

De brokken van Perfect Fit zijn voorzien van een unieke Total 5-formule. Deze formule pakt de 5 meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten aan, ongeacht haar leeftijd of levensstijl. Bij de Total 5-formule ligt de focus op:
* Een sterk natuurlijk afweersysteem
* Ondersteuning van de gezondheid van de urinewegen
* Bevordering van een gezonde spijsvertering
* Gezonde huid en vacht
* Optimale gewichtsbeheersing en lichaamsconditie
Behalve dat de brokken zijn voorzien van de Total 5-formule, hebben alle varianten nog eens 3 extra gezondheidsvoordelen die zijn afgestemd op de behoeften van je kat, namelijk vitaliteit en beweeglijkheid, gezond tandvlees en tanden en sterke spieren. Met Perfect Fit weet je altijd zeker dat je je kat de voeding geeft die ze nodig heeft.
Perfect Fit Adult 1+ Kip is verkrijgbaar in 1,4 kg, 2,8 kg en 7 kg.
. Alle Perfect Fit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4008429090196

Prijs:  35.49   (klik hier voor meer informatie)