Poopygo Poepzakjes Lavendelgeur Tissue Box – Hondenpoepzakjes – 21X33 cm Groen Wit 300 stuks | 8716759566354

Poopygo Poepzakjes Lavendelgeur Tissue Box – Hondenpoepzakjes – 21X33 cm Groen Wit 300 stuks direct bestellen in onze webshop! Eco-friendly poepzakjes met lavendelgeur
Hoewel een hond veel plezier en vreugde met zich meebrengt, hoort het opruimen van de ontlasting er helaas ook bij. Reguliere poepzakjes doen er tientallen jaren over voordat ze worden afgebroken, de Poepzakjes Lavendelgeur Tissue Box van PoopyGo zijn biologisch afbreekbare poepzakjes waardoor je bijdraagt aan een groenere en schonere wereld. Opruimen is een must, maar ga dan wel voor milieubewust!
De PoopyGo zakjes zijn ontzettend sterk en zijn groot genoeg om een flinke behoefte mee te kunnen nemen. Als extraatje hebben de zakjes een frisse lavendelgeur zodat je niet een stinkend zakje meeneemt. De zakjes zitten in een tissuedoos waar 300 zakjes in zitten, zo kan je eenvoudig een zakje van het aanrecht pakken als je met je hond gaat wandelen.
Is poep opruimen verplicht?
Het verschilt per gemeente, maar op steeds meer plekken is het tegenwoordig verplicht om de hondenpoep op te ruimen. Doe je dit niet, dan kan je een boete verwachten. Daarnaast is het ook wel zo netjes om de ontlasting op te ruimen, vooral binnen een woonwijk. Zo hebben bijvoorbeeld spelende kinderen er geen last van.
De Poepzakjes Lavendelgeur bevat een tissuedoos met 300 losse zakjes (geen rol).
. Alle PoopyGo voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8716759566354

Prijs:  17.99   (klik hier voor meer informatie)