Powair Gel Tropical Breeze – Geurverdrijver – 400 g | 624493026059

Powair Gel Tropical Breeze – Geurverdrijver – 400 g direct bestellen in onze webshop! Geen nare luchtjes meer met PowAir Gel Tropical Breeze
Onze huisdieren zorgen voor veel vreugde in ons leven. Maar helaas word je niet altijd overal even blij van, denk aan een vieze geur. Het blijven dieren en soms dragen ze nou eenmaal een wat onprettiger geurtje met zich mee. Denk aan een muffe hondenband of de stinkende kattenbak. Tropical Breeze Gel van PowAir is een natuurlijke gel die alle nare luchtjes aanpakt en weer voor een frisse ruimte zorgt.
Hoe werkt PowAir Gel?
Alle producten van PowAir zijn gemaakt op natuurlijke basis. Het product is milieuvriendelijk, bevat geen giftige stoffen en is dus ook niet schadelijk voor mens of dier. De essentiële oliën in het product maskeren de geur niet, maar pakken de stankmoleculen zelf aan. Zo zorgt PowAir Gel voor een veilige en krachtige neutralisatie van geurtjes.
De PowAir Gel bevat water, essentiële oliën en polysorbaat 20 (emulgator). Door de gel neer te zetten zal het product verdampen en de vrijgekomen oliën pakken zo de luchtjes aan. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur, tocht en luchtvochtigheid is de PowAir Gel 60 tot 90 dagen werkzaam.
De intensiteit van PowAir Gel
Let op: PowAir Gel is een krachtig middel. Trek niet gelijk het beschermfolie van de gel af. Om te beginnen kan je het beste eerst een gaatje prikken in het folie. Afhankelijk van de ernst van de stank, kan je meerdere gaatjes prikken. Merk je dat de vieze geur te intens is? Verwijder dan alsnog het hele beschermfolie.
Dit product is de small versie (400 gr). Deze gel is geschikt voor middelgrote ruimtes, denk aan een woonkamer, (bij)keuken of garage.
. Alle PowAir voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:624493026059

Prijs:  9.65   (klik hier voor meer informatie)