Powair Spray Tropical Breeze – Geurverdrijver – 250 ml | 624493011451

Powair Spray Tropical Breeze – Geurverdrijver – 250 ml direct bestellen in onze webshop! Pak vieze geurtjes direct aan met PowAir Spray Tropical Breeze
Onze huisdieren zorgen voor veel vreugde in ons leven. Maar helaas word je niet altijd overal even blij van, denk aan een vieze geur. Het blijven dieren en soms dragen ze nou eenmaal een wat onprettiger geurtje met zich mee. Tropical Breeze Spray van PowAir is een natuurlijke spray waarmee je een incidentele stank direct kunt aanpakken.
Hoe werkt PowAir Spray?
Alle producten van PowAir zijn gemaakt op natuurlijke basis. Het product is milieuvriendelijk, bevat geen giftige stoffen en is dus ook niet schadelijk voor mens of dier. De essentiële oliën in het product maskeren de geur niet, maar pakken de stankmoleculen zelf aan. Zo zorgt PowAir Spray voor een veilige en krachtige neutralisatie van geurtjes.
De spray kan worden gebruikt voor plotseling opkomende luchtjes. Bijvoorbeeld als je hond heeft overgegeven of wanneer je kat zijn stinkende behoefte in de kattenbak heeft gedaan. Door een paar keer te sprayen op de stinkende plek, kan je weer prettig ademhalen.
Dit product bevat 250 ml.
. Alle PowAir voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:624493011451

Prijs:  7.90   (klik hier voor meer informatie)