Prins Fit Selection Lam&Rijst – Hondenvoer – 2 kg | 8713595087463

Prins Fit Selection Lam&Rijst – Hondenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor gevoelige honden van Prins Fit Selection
Sommige honden hebben last van een gevoelige huid en/of vacht. Bij dit soort honden is het belangrijk dat ze voer krijgen want is afgestemd op hun gevoeligheid. Prins Fit Selection Lamb & Rice Hypoallergenic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige huid en vacht.
Kenmerken van Lamb & Rice Hypoallergenic
Lamb & Rice Hypoallergenic is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lamsmeel, zo biedt het voer ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Behalve de lamsmeel, heeft ook de toegevoegde zalmolie een positief effect op de haren en zal dit zorgen voor en gezonde en glanzende vacht. Als extraatje zorgen ingrediënten zoals bietenpulp en yucca ervoor dat je hond goede ontlasting heeft én dat de ontlasting minder stinkt. Deze voeding bevat géén tarwegluten.
Waarom Prins Fit Selection?
* Zeer geschikt voor de familiehond
* Hoge verteerbaarheid
* Smakelijke varianten
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Krokante brokvorm bevordert het kauwen en zeer geschikt voor schrokkers
Krokante brok
Lamb & Rice Hypoallergenic is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel.

Prins Fit Selection Lamb & Rice Hypoallergenic is verkrijgbaar in 2 kg en 15 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595087463

Prijs:  15.25   (klik hier voor meer informatie)