Prins Play&Care Kitten – Kattensnack – Kip 75 g | 8713595321161

Prins Play&Care Kitten – Kattensnack – Kip 75 g direct bestellen in onze webshop! Een lekkere pasta om je kitten mee te belonen
Wanneer je je kitten wilt trainen, is het belangrijk dat haar een lekkere beloning te wachten te staat voor het uitvoeren van jouw commando’s. Play & Care Kitten van Prins is de ideale beloning tijdens het spelen, verzorgen en trainen. Deze variant is rijk aan verse kip.
Play & Care Kitten bevat maar liefst 52,5% verse kip, deze kip is de enige dierlijke eiwitbron in de paté. Er is lysine toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem. De tube bevat als extra ingrediënt taurine, een essentieel aminozuur dat een belangrijke bouwsteen voor het lichaam vormt bij katten. Alle nuttige ingrediënten in deze snack zijn een bron van eiwit, vetzuren, mineralen, vitaminen en vezels.
De handige tube zorgt ervoor dat je de paté makkelijk kunt doseren en je de beloning rechtstreeks vanuit de tube kunt geven, zo heb je geen last meer van kruimels of vieze handen. Ook past de tube gemakkelijk in je zak en kan je deze overal mee naar toe nemen. De receptuur is zo samengesteld dat de crème de juiste structuur heeft, het is smeuïg genoeg om de paté goed uit de tube te krijgen. Als laatste is deze beloning verder ook nog eens tarwe(gluten)vrij, proefdiervrij, 100% natuurlijk en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.
Play & Care Kitten Paté bevat 75 gram.
. Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595321161

Prijs:  2.95   (klik hier voor meer informatie)