Prins Procare Exellent Sport-Life Kip&Kalkoen – Hondenvoer – 3 kg | 8713595035464

Prins Procare Exellent Sport-Life Kip&Kalkoen – Hondenvoer – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor sportieve honden van Prins ProCare
Voor sportieve honden is het ontzettend belangrijk dat ze een voeding krijgen die voor genoeg energie zorgt. Prins ProCare Sport-Life Excellent is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen die een actief leven leiden.
Kenmerken van Sport-Life Excellent
Deze brok is ideaal voor sportieve honden die naast hun gebruikelijke dagelijkse beweging, ook een paar keer per week topprestaties moeten leveren. Denk aan honden die aan canicross of agility doen. Zo bevat de voeding een hoger vet- en eiwitgehalte om aan de behoefte van je hond te voldoen, daarnaast bevordert L-carnitine een optimale vetverbranding. Om de spieren te ondersteunen zijn kip en kalkoen toegevoegd, beide rijk aan eiwitten die bijdragen aan de groei en instandhouding van de spiermassa. Ook zorgen de eiwitten voor een goede conditie van de spieren.
Waarom Prins ProCare?
* Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting (zeer geschikt voor sportieve honden)
* Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid
* Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden)
* Ideaal voor de moeilijke eter
Geperste brok
Sport-Life Excellent is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren.
Prins ProCare Sport-Life Excellent is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595035464

Prijs:  18.50   (klik hier voor meer informatie)