Prins Procare Fit-Selection Senior Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 15 kg | 8713595050450

Prins Procare Fit-Selection Senior Gevogelte&Vlees – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken met zalmsmaak van Prins Fit Selection
Sommige honden hebben niet last van gevoeligheden of andere klachten en zijn gewoon naar een goede complete voeding. Prins Fit Selection Senior is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor oudere honden van (middel)grote rassen vanaf ongeveer 8 jaar oud.
Kenmerken van Senior
Senior is een smakelijke voeding geschikt voor iedere familiehond. Om de oudere hond gezond te houden bevat de voeding onder andere zalmolie, glucosamine en chondroïtine die de gewrichten ondersteunen. De toevoeging van ingrediënten zoals hoogwaardige kip en zalm zorgen voor een complete en uitgebalanceerde brok. Ook het immuunsysteem wordt ondersteunt, dankzij vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium en de voedingsvezels in de brok zorgen voor een gezonde darmflora.
Waarom Prins Fit Selection?
* Zeer geschikt voor de familiehond
* Hoge verteerbaarheid
* Smakelijke varianten
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Krokante brokvorm bevordert het kauwen en zeer geschikt voor schrokkers
Krokante brok
Senior is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel.

Prins Fit Selection Senior is verkrijgbaar in 2 kg en 15 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595050450

Prijs:  56.95   (klik hier voor meer informatie)