Prins Procare Huid & Darm Hypo Gevogelte – Hondenvoer – 15 kg | 8713595820459

Prins Procare Huid & Darm Hypo Gevogelte – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geen voedselintoleranties meer met Prins
Voor honden met een gevoelige huid en maagdarmkanaal is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen waarvan ze geen voedselovergevoeligheidsreactie krijgen. Prins ProCare Veterinary Diet Huid & Darm Hypoallergeen is een 100% natuurlijke, krokante dieetvoeding voor honden met huid- en/of darmproblemen.
Kenmerken van Huid & Darm
Deze dieetvoeding is speciaal gemaakt voor volwassen honden die last hebben van een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maagdarmproblemen. De brokken bevatten dan ook eiwitten afkomstig van één dierlijke bron (eend), wat de kans op een voedselovergevoeligheidsreactie vermindert. De ingrediënten – zoals MOS, FOS en omega 3-vetzuren – zijn zorgvuldig uitgezocht en dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid.
Het doel van deze voeding is het verminderen van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen, dankzij de speciaal geselecteerde eiwitten en koolhydraten. Geef de voeding in principe voor 3 tot 8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan je de brok onbeperkt voeren. Het is aan te raden om voor gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.
De dieetvoedingen van Prins zijn wetenschappelijk onderbouwd samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Deze brokken zijn veilig langdurig te gebruiken en hebben een uitstekende verteerbaarheid en smakelijkheid. Zoals bij alle Prins producten, zijn ook deze producten 100% natuurlijk, proefdiervrij en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Geperste brok
Huid & Darm is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren.

Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Veterinary Diet Skin & Intestinal Hypoallergenic.
Prins ProCare Veterinary Diet Huid & Darm Hypoallergeen is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595820459

Prijs:  87.95   (klik hier voor meer informatie)