Prins Procare Spieren & Gewrichten – Hondenvoer – 15 kg | 8713595810450

Prins Procare Spieren & Gewrichten – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Sterke spieren en gewrichten met Prins
Voor honden met artrose of andere gewrichtsproblemen is het belangrijk dat ze de juiste voeding krijgen die een positief effect heeft op de gewrichten en de bewegelijkheid. Prins ProCare Veterinary Diet Spieren & Gewrichten is een 100% natuurlijke, geperste dieetvoeding voor honden met gewrichtsproblemen.
Kenmerken van Spieren & Gewrichten
Deze dieetvoeding bevat voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de gewrichten en de bewegelijkheid van je viervoeter. Ingrediënten zoals glucosamine, chondroïtine, gelatinehydrolysaat en bèta-glucanen ondersteunen de gewrichten. Ook bevat de voeding onder andere een hoog gehalte omega 3-vetzuren en vitamine E. De zeer goed verteerbare ingrediënten zorgen daarnaast voor een optimale opname van voedingsstoffen.
Het doel van deze voeding is het ondersteunen van het metabolisme van de gewrichten wanneer je hond last heeft van osteoartritis. Geef de voeding in eerste instantie niet langer dan 3 maanden. Het is aan te raden om voor gebruik of verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.
De dieetvoedingen van Prins zijn wetenschappelijk onderbouwd samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. Deze brokken zijn veilig langdurig te gebruiken en hebben een uitstekende verteerbaarheid en smakelijkheid. Zoals bij alle Prins producten, zijn ook deze producten 100% natuurlijk, proefdiervrij en wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Geperste brok
Spieren & Gewrichten is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren.
Wil je liever een krokante brok? Kies dan voor Prins ProCare Croque Veterinary Diet Mobility.
Prins ProCare Veterinary Diet Spieren & Gewrichten is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595810450

Prijs:  74.25   (klik hier voor meer informatie)